Εκδρομή Συλλόγου Διοικητικού Προσωπικού (Τριήμερο Αγ. Πνεύματος)


Αγαπητοί συνάδελφοι σας ενημερώνουμε ότι ο Σύλλογος Διοικητικού Προσωπικού του Δ.Π.Θ. ο ΒΙΖΥΗΝΟΣ πραγματοποιεί 4ήμερη εκδρομή στην Κωνσταντινούπολη. Αναχώρηση Παρασκευή 14-06-2019 και άφιξη 17-06-2019. (Τριήμερο του Αγ. Πνεύματος).
Η τιμή της εκδρομής θα είναι περίπου στα 170 με 190 ευρώ ανά άτομο. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί ανάλογα με την συμμετοχή. Για να δηλώσετε συμμετοχή παρακαλούμε να στείλετε e-mail  μέχρι την Τετάρτη  5 Ιουνίου 2019 συμπληρώνοντας το επισυναπτόμενο πινακάκι με το ονοματεπώνυμο όπως αναγράφετε στο Διαβατήριο η την Ταυτότητά σας στα ελληνικά και στα λατινικά, τον αριθμό Διαβατηρίου ή Ταυτότητας, την ημερομηνία γέννησης, τον αριθμό κινητού τηλεφώνου, καθώς και την πόλη αναχώρησης. Συμμετοχή κατά προτεραιότητα στην εκδρομή έχουν το προσωπικό του Δ.Π.Θ  και οι συγγενείς πρώτου βαθμού. Σε περίπτωση που υπάρχουν κενές θέσεις θα μπορείτε να δηλώσετε και φιλικά σας πρόσωπά.
Οι δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει σταλούν με e-mail στον κ. Διονύσιο Γρηγοριάδη  dgrigori@admin.duth.gr Τηλ 2541079085 εσωτ 71085.


ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΟΥ Δ.Π.Θ Ο ΒΙΖΥΗΝΟΣ

 

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΓΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ